Запитване за: 0 продуктa
Официален дистрибутор на столове TON

Как да направя запитване

Уеб сайт benefice-bg.com е онлайн каталог за вита мебел. В него ще откриете продукти на марката TON – столове, маси и закачалки. Цените на продуктите не са упоменати, тъй като те се определят строго индивидуално, според предпочитанията на клиента. Онлайн каталогът на фирма Бенефис предлага възможност да направите запитване за цена за всеки от мебелите.

През какви стъпки преминава запитването?

 

1. Изберете конкретен продукт /продукти/ за добавяне към Вашето запитване чрез бутона, който се намира под снимката му – Запитване за цена.

 

Запитване за цена на виенски столове TON

 

2. Натиснете бутона Преглед в менюто отляво в на страницата.

 

Виенски столове, маси и закачалки TON. Вита мебел

 

Отваря се страница, в която може да правите корекции на запитването, например да премахнете продукт или да упоменете количеството, за което искате цена. При натискане на бутона Обнови запазвате направените промени в запитването. Може да следите Вашето запитване и да го коригирате през линка Затитване за , намиращ се в горния десен ъгъл на страницата (в черната лента).

 

Запитване за цен на вита мебел в сайта на Бенефис

 

3. Кликнете върху бутона Напред и системата ще Ви прехвърли във формата за запитване.

Тук е необходимо да полълните данни за контакт и да опишете Вашите изисквания за всеки продукт като: цвят, дамаска и подобни. Когато запитването е за повече от един продукт, моля разграничете продуктите по подобен начин:

 

zapitvane_forma

 

4. За приключване на запитването натиснете бутона Изпрати.

 

Забележка: В едно запитване може да включите повече от един продукт. След изпращане на запитването, наш служител се свързва с Вас по телефона за уточняване на подробности.

 

Бенефис - столове и маси Тонет

Официален дистрибутор на столове, маси и закачалки TON повече от 15 години. Предлагаме богато разнообразие на вита мебел - виенски столове, ретро столове, маси и закачалки. Най-известни са виенските столове, благодарение на съчетанието между качество и здравина.

Случайни продукти